faceți clic pentru a activa zoomul
searching...
Nu am găsit rezultate
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locația mea Ecran complet Anterior Următor
Cautare avansată

0 € la 1,500,000 €

Mai multe opțiuni de căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare avansată

0 € la 1,500,000 €

Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Termeni și condiții

Accesul si utilizarea website-ului ebi-imobiliare.ro se face conform regulilor din termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea ebi-imobiliare.ro presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele aferente.

Termenul „utilizator” al ebi-imobiliare.ro defineste orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest website.
Scopul permis pentru utilizarea ebi-imobiliare.ro este obtinerea de informatii despre serviciile realizate de catre EBI. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

EBI nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a modului dvs. de comunicare cu acesta.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut exclusiv de EBI. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea EBI.

Continutul ebi-imobiliare.ro, textele, imaginile, filmele, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea EBI sau a furnizorilor sai.
EBI ofera acces liber la site-ul ebi-imobiliare.ro si va da dreptul  sa vizualizati informatiile existente pe site-ul ebi-imobiliare.ro.

Orice eventual litigiu in legatura cu ebi-imobiliare.ro este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
EBI isi rezerva dreptul sa modifice continutul site-ului sau chiar sa intrerupa disponibilitatea fara o notificare prealabila. EBI nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea continutului ebi-imobiliare.ro sau pentru intreruperea disponibilitatii ebi-imobiliare.ro.
Copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea textelor, imaginilor, filmelor existente pe ebi-imobiliare.ro este interzisa fara un acord scris. Violarea acestei reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

Termenii si conditiile de folosire a ebi-imobiliare.ro pot fi schimbate de EBI oricand, ele devenind valabile in momentul publicarii lor.

Acceptand sa utilizati ebi-imobiliare.ro, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

  • Utilizarea ebi-imobiliare.ro se face pe propria raspundere. EBI se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel.
  •  EBI nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte rezultate din accesarea ebi-imobiliare.ro.
  • Ebi-imobiliare.ro este oferit in aceasta forma, fara alte garantii. EBI nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale ebi-imobiliare.ro sau ale continutului sau.
  • Informatiile personale puse la dispozitia site-ul EBI, pentru a putea primi sau utiliza unele servicii, sunt protejate in conditiile Legii 677/2001.
  • Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare online, utilizatorii sunt de acord sa fie contactati în viitor de catre EBI.
  • EBI nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
  • Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru, precum si instrumentele si serviciile oferite.

Comparați ofertele